Curcan Cajun cu umplutură de orez murdar

Curcan Cajun cu umplutură de orez murdar necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 458 calorii, 70g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, primești un fel principal care servește 12. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă din rețetele mele necesită umplutură de orez murdar, sare, condimente Cajun fără sare și curcan. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum A la Cajun orez murdar, Cajun Orez Murdar, și Cajun Orez Murdar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul din curcan. Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați condimentul Cajun și sarea sub pielea slăbită și presărați în cavitatea corpului. Legați capetele picioarelor cu șnur. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Așezați curcanul pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit sau pe un raft așezat într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Coaceți la 350 timp de 2 1/2 ore sau până când termometrul înregistrează 18
(Acoperiți curcanul liber cu folie dacă devine prea maro.)
Scoateți curcanul din cuptor. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea cu 10 minute înainte de a sculpta. Aruncați pielea.
Serviți cu umplutură de orez murdar.
Garnisiți cu crenguțe de pătrunjel și rozmarin, dacă doriți.