Curcan afumat frecat cu condimente cu umplutură de pere prăjite și sirop de afine

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul afumat frecat cu condimente, cu umplutură de pere prăjite și sirop de afine. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 567 calorii, 71G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sare kosher, sirop de afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Plăcinta Cu Pere ca desert. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Curcan Frecat Cu Condimente Cu Piure De Usturoi-Pere, Curcan prăjit cu arțar cu salvie, slănină afumată și umplutură de pâine de porumb, și Curcan prăjit cu arțar cu salvie, slănină afumată și umplutură de pâine de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti curcanul, îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâtul. Clătiți curcanul cu apă rece și uscați-l. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Ridicați vârfurile aripilor în sus și în spate și trageți sub curcan.
Așezați curcanul pe o tigaie cu jeleu.
Combinați zahărul brun și următoarele 7 ingrediente (zahăr brun prin coriandru). Frecați amestecul de condimente peste și sub piele. Acoperiți curcanul cu folie de plastic; refrigerați 8 ore.
Înmuiați bucățile de lemn în apă 1 oră și scurgeți bine.
Așezați o tigaie mare, de unică folosință, din folie de aluminiu, în centrul grătarului de jos.
Așezați 25 de brichete de cărbune pe fiecare parte a tigaiei; aprindeți brichetele.
Așezați bucăți de lemn peste cărbuni fierbinți. Coat top grill rack cu spray de gătit; așezați peste tava de folie și cărbuni fierbinți. Descoperiți curcanul; scoateți din tigaia cu jeleu.
Așezați pe raftul superior peste tigaia din folie de aluminiu. Introduceți un termometru pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul. Acoperiți și fumați curcanul 2 1/2 ore sau până când termometrul pentru carne înregistrează 180, adăugând 8 Brichete suplimentare pe fiecare parte a tăvii de picurare în fiecare oră. (Acoperiți curcanul liber cu folie dacă devine prea maro. Turcia va fi un maro profund de mahon când este gata.) Aruncați pielea.
Serviți cu umplutură prăjită și sirop de afine.
Notă: încercați să vă opuneți verificării curcanului prea des. Ridicarea capacului grătarului scade semnificativ temperatura.