Cuptorul olandez de la Hawthorne

Cuptorul olandez de la Hawthorne
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Cuptorul olandez de la Hawthorne ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 199 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Serious Eats are 11 fani. Dacă aveți la îndemână bols Genever în vârstă de butoi, amarul lui peychaud, apa cu sodă capful și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă Cu Frito La Cuptor Olandez, Cobbler Cuptor Olandez, și Cuptor Olandez Hoecakes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cuburi de zahăr, amare și apă sifonată într-un pahar de amestecare. Se amestecă într-o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Pahar De Modă Veche Sau Rock, Răcit.Sugestie De Servire: Pahar De Modă Veche Sau Rock, Răcit.
Apă SpumantăApă Spumantă
Sugestie De Servire: De Modă Veche Sau ReceSugestie De Servire: De Modă Veche Sau Rece
2
Adăugați Genever, gheață și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
3
Puneți mingea de gheață sau cubul de gheață mare în sticlă dublă de modă veche și strecurați cocktail-ul peste gheață. Strângeți grapefruitul răsuciți deasupra și frecați în jurul jantei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Servește.
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții1
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista