Cuptor La Cuptor
Cuptorul la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 193 calorii, 27G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați praf de muștar, sare, praf de ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Rețete similare sunt Risotto la cuptor, Coaste Coapte La Cuptor, și Legume La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Într-o pungă de plastic resigilabilă sau într-un vas superficial, combinați ovăz, praf de usturoi, praf de ceapă, praf de muștar, boia de ardei, oregano, cimbru, sare și piper.
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
Periați fiecare piept de pui cu muștar Dijon.
Adăugați puiul în amestecul de ovăz cu clești și întoarceți-l pentru a acoperi ambele părți.
Transferați puiul pe foaia de copt pregătită și pulverizați cu spray de gătit.
Coaceți 30 de minute, până se rumenesc și se fierbe.