Cuptor cu șuncă și brânză pâine prăjită franceză
Șuncă și brânză cuptor pâine prăjită franceză ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție conține 301 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână muștar, șuncă la cuptor, brânză monterey jack și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pâine prăjită franceză la cuptor cu Topping de nuci, Pâine Prăjită Franceză Cu Caramel La Cuptor, și Pâine Prăjită Franceză La Cuptor Peste Noapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți 1 parte a fiecărei felii de pâine cu muștar.
Strat 6 felii de pâine, cu muștar în sus, cu 1 felie de șuncă, 1 felie de brânză și o altă felie de șuncă; se acoperă cu feliile de pâine rămase, cu muștar în jos.
Bateți împreună ouăle și laptele într-un vas puțin adânc până se omogenizează. Înmuiați fiecare sandviș în amestec de ouă, acoperind ambele părți.
Așezați sandvișurile la 2 centimetri distanță pe o foaie de copt ușor unsă.
Așezați o altă foaie de copt ușor unsă, unsă cu fața în jos, deasupra sandvișurilor.
Coaceți la 475 timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.