Cupe Reese umplute cu aluat de prăjituri
Această rețetă servește 12 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 249 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de nucșoară, extract de vanillan, ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cupe de prăjituri cu aluat cu unt de arahide Reese, Reese ' s unt de arahide Cookie aluat Dip, și Cookie aluat iaurt înghețat în Quest Bar cookie cupe {video inclus!} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți aluatul pentru biscuiți: cu un mixer de mână sau suport, cremă împreună untul, zahărul brun, zahărul, sarea, bicarbonatul de sodiu și nucșoara la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase.Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați făina dintr-o dată.
Stropiți în vanilie și apoi adăugați chipsurile de ciocolată. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a transfera aluatul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare și simplu.
Pregătiți cupele: aranjați 12 căptușeli de cupcake pe o foaie de copt, lăsați-le deoparte. Temperați ciocolata sau continuați cu ciocolată topită. În ambele cazuri, turnați 1/2 uncie de ciocolată în fiecare căptușeală pentru cupcake.
Folosiți punga de patiserie pentru a țeava aproximativ trei sferturi de uncie de aluat de prăjituri direct în centrul fiecărei căni. Acest lucru va forța ciocolata departe de centru și în sus pe laturi. (Puteți vedea fotografii pas cu pas ale acestui proces aici.)
Folosiți un deget umed pentru a bate ușor "vârful" fiecărui centru de aluat pentru biscuiți. Apoi, acoperiți fiecare ceașcă cu încă o jumătate de uncie de ciocolată.
Ia tava foaie în ambele mâini un rap ușor împotriva tejghelei la nivelul de ciocolată și disloca orice bule de aer.
Dacă folosiți ciocolată netemperată, puneți la frigider căni până se întăresc, aproximativ treizeci de minute. Ciocolata temperată se va întări singură în câteva minute
Păstrați cupele într-un recipient etanș. Se vor păstra aproximativ o săptămână la temperatura camerei sau la nesfârșit în frigider sau congelator. Desfaceți chiar înainte de servire.Vă rugăm să rețineți că, dacă utilizați ciocolată netempered, trebuie să păstrați bomboanele în frigider în orice moment.