Cupe Matcha Mochi
Reteta Matcha Mochi Cupe este gata în aproximativ 18 minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Pentru 53 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă de la Kirbie Cravings are 352 de fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ou, praf de ceai matcha și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort cu strat de migdale Matchan cu glazură Matcha, Coconut Mochi, și Sakura Mochi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, zahărul, praful de copt și praful de matcha într-un castron mic. Asigurați-vă că amestecați bine înainte de a adăuga lichide, altfel pulberea matcha se va separa și veți ajunge cu multe bucăți de pulbere matcha care nu se vor netezi.
Se adaugă oul și laptele și se amestecă până se omogenizează. Pot exista câteva bucăți de pulbere matcha care nu se amestecă complet, dar este în regulă. Veți avea doar câteva pete de culoare verde închis în mochi.
Luați 2 cești de ceai, turnați jumătate din amestec într-una și jumătate în a doua ceașcă de ceai. Gatiti 1 ceașcă de ceai la cuptorul cu microunde timp de 1 min 30 de secunde. Repetați cu a doua ceașcă de ceai.
Se servește după ce mochi s-a răcit