Reteta Thai Basil tofu salata cupe ar putea satisface pofta ta din Asia în aproximativ 3 ore și 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 2,3 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână caju, ulei de susan, busuioc thailandez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza caju ai putea urma acest curs principal cu Mere coapte cu afine și caju ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Var picant și tofu Herbat în cupe de salată, Cupe De Salată De Pui Thailandeze, și Thai Tofu Salată Wraps pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună ardeii grași și oțetul de vin de orez și se marinează timp de 1 oră și până la o zi la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
Taitei Rigatoni Uscati
2
Într-un cuptor olandez cu fund greu la foc mediu, adăugați uleiurile vegetale și de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Adăugați șalotele, usturoiul și ghimbirul și sotati timp de 10 minute, amestecând frecvent pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
4
Adăugați tofu sfărâmându-se în bucăți mici și sotati încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
5
Între timp, bateți împreună sosul fierbinte, sarea, sosul de pește, oțetul, zahărul, sosul de soia și hoisin și adăugați la tofu. Gatiti pana cand sosul se ingroasa, 10-15 minute. Opriți focul și adăugați busuiocul thailandez tocat. Gustați și reglați condimentul, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
2 Cani De Pui La Rotisor Din Magazin Feliate Subtiri (aproximativ 2 Piepti Mici De Pui)
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Sos Hoisin
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Pentru a servi, lingurați amestecul de tofu pe o bucată de salată și acoperiți cu ardeii marinați, caju, scallions, busuiocul thailandez chiffonade și câteva puncte de sos de prune. Pentru mai multă căldură, adăugați câteva picături de sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Prune
2 Cani De Pui La Rotisor Din Magazin Feliate Subtiri (aproximativ 2 Piepti Mici De Pui)
Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este eseul Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor arome de salată de fructe, guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele minciună sur pe mai puțin pentru câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromatic completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect pe cont propriu ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acre și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier