Cupe De Salată De Tofu Cu Busuioc Thailandez

Cupe De Salată De Tofu Cu Busuioc Thailandez
Reteta Thai Basil tofu salata cupe ar putea satisface pofta ta din Asia în aproximativ 3 ore și 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 2,3 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână caju, ulei de susan, busuioc thailandez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza caju ai putea urma acest curs principal cu Mere coapte cu afine și caju ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Var picant și tofu Herbat în cupe de salată, Cupe De Salată De Pui Thailandeze, și Thai Tofu Salată Wraps pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună ardeii grași și oțetul de vin de orez și se marinează timp de 1 oră și până la o zi la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
2
Într-un cuptor olandez cu fund greu la foc mediu, adăugați uleiurile vegetale și de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Adăugați șalotele, usturoiul și ghimbirul și sotati timp de 10 minute, amestecând frecvent pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
4
Adăugați tofu sfărâmându-se în bucăți mici și sotati încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
5
Între timp, bateți împreună sosul fierbinte, sarea, sosul de pește, oțetul, zahărul, sosul de soia și hoisin și adăugați la tofu. Gatiti pana cand sosul se ingroasa, 10-15 minute. Opriți focul și adăugați busuiocul thailandez tocat. Gustați și reglați condimentul, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
2 Cani De Pui La Rotisor Din Magazin Feliate Subtiri (aproximativ 2 Piepti Mici De Pui)2 Cani De Pui La Rotisor Din Magazin Feliate Subtiri (aproximativ 2 Piepti Mici De Pui)
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Sos HoisinSos Hoisin
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Pentru a servi, lingurați amestecul de tofu pe o bucată de salată și acoperiți cu ardeii marinați, caju, scallions, busuiocul thailandez chiffonade și câteva puncte de sos de prune. Pentru mai multă căldură, adăugați câteva picături de sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PruneSos De Prune
2 Cani De Pui La Rotisor Din Magazin Feliate Subtiri (aproximativ 2 Piepti Mici De Pui)2 Cani De Pui La Rotisor Din Magazin Feliate Subtiri (aproximativ 2 Piepti Mici De Pui)
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
CajuCaju
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan

Ingrediente

4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricaju, tocat aproximativcaju, tocat aproximativ4pachetetofu extra-ferm, presat pe un suport de sârmă timp de cel puțin 1 oră și până la 24tofu extra-ferm, presat pe un suport de sârmă timp de cel puțin 1 oră și până la 242(iarnă)sos de peștesos de pește4cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat3(iarnă)ghimbir rasghimbir ras1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)sos hoisinsos hoisin1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Sos fierbinte asiatic, cum ar fi SrirachaSos fierbinte asiatic, cum ar fi Sriracha3capetesalată verde de frunze, curățată și tăiatăsalată verde de frunze, curățată și tăiată12Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSos de prune, pentru servireSos de prune, pentru servire2ardei grași roșii, tăiați cubulețeardei grași roșii, tăiați cubulețe1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirioțet de vin de orezoțet de vin de orez1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)oțet de vin de orezoțet de vin de orez1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)(tub mare)(tub mare)12Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSareSare596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriscallions felii subtiriscallions felii subtiri1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ceașcă edamame congelată, dezghețatăceașcă edamame congelată, dezghețată2ceapă eșalotă, tocatăceapă eșalotă, tocată2(iarnă)6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriBusuioc thailandez, tăiat în chiffonadeBusuioc thailandez, tăiat în chiffonade3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriBusuioc Tailandez, tocatBusuioc Tailandez, tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este eseul Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Eseu Chenin Blanc
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor arome de salată de fructe, guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele minciună sur pe mai puțin pentru câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromatic completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect pe cont propriu ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acre și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate28
Revista