Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați căni de salată de cuscus. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 104 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mentă, cuscus, morcov și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de cuscus Caprese în căni de roșii, Cupe De Ardei Cuscus, și Cupe de salată de ton și portocale cu prăjituri de cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță medie; amestecați treptat cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță; rece.
3
Combinați cuscusul răcit, morcovul și ingredientele rămase, cu excepția frunzelor de salată într-un castron mare; aruncați bine pentru a combina. Puneți aproximativ 2/3 cană de amestec de cuscus în fiecare frunză de salată.