Cupe de patiserie Brie și cireșe
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Cupele de patiserie Brie și cireșe ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 36. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 62 calorii. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 872 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză brie, conserve de cireșe, arpagic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Rețete similare sunt Cupe De Patiserie Brie Și Cireșe, Cupe De Patiserie Cu Cireșe Brie, și Cupe de patiserie Brie și cireșe.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 37
Pulverizați 36 de căni de briose în miniatură, 1 3 / 4x1 inch, cu spray de gătit.
Tăiați patiseria în pătrate de 36 (1 1/2 inch). Apăsați ușor fiecare pătrat în ceașcă de brioșă; apăsați centrul cu degetul.
Coaceți 10 minute. Centru de presă cu mâner de lingură de lemn.
Coaceți cu 6 până la 8 minute mai mult sau până se rumenesc. Apăsați imediat din nou în centru. Umpleți fiecare cu aproximativ 1/2 linguriță de conserve. Se acoperă cu bucată de brânză, nuci pecan și arpagic.
Coaceți 3 până la 5 minute sau până când brânza este topită.