Cupe cu unt de arahide și jeleu
Cupe de arahide-unt-și-jeleu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $25.69 pe portie, această rețetă acoperă 73% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție conține 7599 calorii, 129g de proteine, și 424g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare maldon, gem de zmeură, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma siropul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Fudge Brownies Cu Sirop Auriu ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cupe cu unt de arahide și jeleu, Cupe Cu Unt De Arahide Și Jeleu De Ciocolată, și Cupe Cu Unt De Arahide Și Jeleu De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, cuptorul cu microunde ciocolata albă în explozii de 20 de secunde până se înmoaie. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna și siropul de porumb la foc mic; amestecați amestecul de smântână în ciocolata albă. Se amestecă untul de arahide și sarea.
Transferați umplutura într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf mediu.
Puneți ciocolata călită într-o pungă prevăzută cu un vârf mic. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Puneți jumătate din cupele de folie pe foaie și umpleți-le cu ciocolată. Înclinați cupele pentru a le acoperi complet, apoi turnați excesul de ciocolată într-un castron. Întoarceți cupele acoperite cu susul în jos pe foaia de copt și lăsați să stea 30 de secunde; întoarceți cupele cu partea dreaptă în sus și lăsați să stea până când ciocolata este fermă, aproximativ 10 minute. Repetați pentru a face ceștile de ciocolată rămase.
Umpleți pe jumătate cupele cu untul de arahide. Puneți o lingură rotunjită de 1/2 linguriță de gem peste umplutură. Pipă ciocolată deasupra gemului; atingeți ușor pentru a nivela ciocolata. Se acoperă cu câțiva fulgi de sare Maldon.
Lăsați să stea până se fixează, aproximativ 15 minute. A se păstra până la 1 săptămână.