Cupe cu unt de arahide și jeleu

Cupe cu unt de arahide și jeleu
Cupe de arahide-unt-și-jeleu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $25.69 pe portie, această rețetă acoperă 73% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție conține 7599 calorii, 129g de proteine, și 424g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare maldon, gem de zmeură, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma siropul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Fudge Brownies Cu Sirop Auriu ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cupe cu unt de arahide și jeleu, Cupe Cu Unt De Arahide Și Jeleu De Ciocolată, și Cupe Cu Unt De Arahide Și Jeleu De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, cuptorul cu microunde ciocolata albă în explozii de 20 de secunde până se înmoaie. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna și siropul de porumb la foc mic; amestecați amestecul de smântână în ciocolata albă. Se amestecă untul de arahide și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Transferați umplutura într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf mediu.
3
Puneți ciocolata călită într-o pungă prevăzută cu un vârf mic. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Puneți jumătate din cupele de folie pe foaie și umpleți-le cu ciocolată. Înclinați cupele pentru a le acoperi complet, apoi turnați excesul de ciocolată într-un castron. Întoarceți cupele acoperite cu susul în jos pe foaia de copt și lăsați să stea 30 de secunde; întoarceți cupele cu partea dreaptă în sus și lăsați să stea până când ciocolata este fermă, aproximativ 10 minute. Repetați pentru a face ceștile de ciocolată rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Umpleți pe jumătate cupele cu untul de arahide. Puneți o lingură rotunjită de 1/2 linguriță de gem peste umplutură. Pipă ciocolată deasupra gemului; atingeți ușor pentru a nivela ciocolata. Se acoperă cu câțiva fulgi de sare Maldon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
GemGem
5
Lăsați să stea până se fixează, aproximativ 15 minute. A se păstra până la 1 săptămână.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții1
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista