Cupe cremoase de ciuperci sălbatice și brânză de capră

Cupe cremoase de ciuperci sălbatice și brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cupe cremoase de ciuperci sălbatice și brânză de capră. Această rețetă face 10 porții cu 114 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coji de filo, ulei de măsline, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Amestec de ciuperci sălbatice cu mămăligă cremoasă cu brânză de capră, Mamaliga cremoasa cu branza de capra cu Rago de ciuperci salbatice"t, și Omlete cu ciuperci sălbatice și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați eșalotă, și saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
4
Adăugați salvie, 1/4 linguriță sare, piper și ciuperci; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
PiperPiper
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
SareSare
5
Se adaugă usturoiul și se fierbe până când ciupercile sunt ușor rumenite și lichidul aproape se evaporă (aproximativ 5 minute). Se amestecă sherry și sos de soia; gătiți timp de 30 de secunde sau până când lichidul aproape se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
6
Puneți amestecul de ciuperci într-un castron mediu. Se amestecă restul de 1/8 linguriță de sare, smântână, jumătate și jumătate și brânză de capră. Puneți aproximativ 2 lingurițe de amestec de ciuperci în fiecare coajă de filo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
SmântânăSmântână
CiuperciCiuperci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se ornează cu arpagic proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt

Echipamente

DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista