Cupe Cremoase Cu Biscuiți Cu Lămâie
Această rețetă fără gluten servește 30 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 83 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gem de căpșuni, nuci de macadamia, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cupe de biscuiți cu compot de fructe de pădure cu aromă de cimbru de lămâie, Berry Cookie Cupe, și JELL-O cupe pentru biscuiți cu fructe de pădure Jell-O pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați 30 de mini căni de briose cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați ingredientele Cupei cookie. Aruncați 1 lingură de aluat în fiecare ceașcă de mini briose. Apăsați în fund și în sus pentru a forma cupe.
Coaceți 10 minute. Folosind capătul lingurii de lemn, apăsați indentarea în fiecare. Reveniți la cuptor; coaceți cu 1 minut mai mult.
Scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet.
Umpleți fiecare ceașcă de prăjituri cu 1/2 linguriță de gem.
În castron mare, bate crema de branza si glazura cu mixer electric la viteza medie. Bateți în coaja de lămâie și vanilie. Îndoiți în frișcă. Acoperiți fiecare ceașcă de biscuiți cu amestec.
Puneți la frigider cupele pentru biscuiți cel puțin 10 minute până când sunt setate. Se acoperă cu garnitură înainte de servire.