Cupcakes Tiramisu Fără Gluten
Rețeta Cupcakes Tiramisu fără Gluten ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă servește 24 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, cacao de copt, amestec de prăjituri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cupcakes De Ciocolată Fără Gluten Făcute Cu Făină De Fasole Garbanzo – Cele Mai Bune Cupcakes Fără Gluten De Până Acum, Tort Tiramisu Fără Gluten, și Cheesecake Tiramisu Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Într-un castron mare, bateți amestecurile de tort, untul, apa, vanilia și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose, umplând fiecare trei sferturi.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
În castron mare, bate frisca cu mixer electric la viteză mare până la rigidizare.
Adăugați brânză mascarpone, 3 linguri de lichior, cafea preparată la rece și zahărul pudră; bate doar până se omogenizează bine și suficient de gros pentru a pipa sau întinde (nu bate prea mult).
Într-un castron puțin adânc, puneți 1/4 cană de lichior. Înmuiați blaturile fiecărui cupcake răcit în lichior. Se acoperă cu amestec de frișcă.
Se presară cu așchii de cacao și ciocolată. A se păstra ușor acoperit la frigider.