Cupcakes rapide de ciocolată cu glazură de vanilie fără zahăr pudră
Rețeta Cupcakes rapide de ciocolată cu glazură Vanillan fără zahăr pudră este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 363 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 39 de cenți pe porție. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cupcakes de ciocolată cu glazură roz Vanillan, Cupcakes de bază cu vanilie cu glazură de brânză cremă de vanilie, și Găuri De Gogoși Cu Zahăr Pudră De Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și tapetați 12 căni de cupcake cu căptușeli de hârtie.
Se amestecă laptele și sucul de lămâie și se lasă deoparte să se coaguleze.Bateți uleiul și zahărul cu un mixer electric până se omogenizează. Bateți oul, vanilia, sarea și bicarbonatul de sodiu până se omogenizează bine. Bateți în pudră de cacao. Cu o lingură mare de amestecare sau racletă de cauciuc, amestecați făina alternativ cu laptele până când făina este absorbită.Împărțiți aluatul în mod egal între 12 căni de cupcake căptușite cu hârtie.
Coaceți la 350grade timp de 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă iese curată.Se răcește în tigaie pe raft 20 de minute.
Scoateți pe platou pentru a continua răcirea.
Bateți făina și laptele împreună într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu, amestecand pana incepe sa se ingroase. Gatiti inca 1-2 minute. Se transformă într-un vas și se lasă să se răcească.Bateți împreună untul și zahărul, apoi bateți în rouxul răcit 2T. la un moment dat. Continuați să bateți până când glazura devine cremoasă, mai degrabă decât granulată. Acest lucru durează un timp – probabil 6 până la 10 minute.
Adăugați vanilia și sarea și amestecați până când sunt ușoare și cremoase. Înghețați imediat. Puteți păstra cupcakes-urile înghețate la frigider și lăsați-le să ajungă la temperatura camerei înainte de servire. De asemenea, am lăsat câteva într-un recipient sigilat la temperatura camerei peste noapte și au fost bine.