Cupcakes duble de ciocolată neagră cu umplutură de unt de arahide
Rețeta Cupcakes dublu de ciocolată neagră cu umplutură de unt de arahide ar putea satisface pofta americană în aproximativ 3 ore. O porție conține 315 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 50 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți apă, bicarbonat de sodiu, plus 3 linguri de unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dublu Ciocolata Neagra Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri, Brioșe Duble Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Neagră, și Cupcakes Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Dublă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 și poziționați 2 rafturi în treimea inferioară și mijlocie a cuptorului. Căptușiți 24 de căni de briose cu căptușeli de hârtie sau folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți pudra de cacao într-un vas mediu rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați apa clocotită și bateți până se formează o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Bateți laptele de unt până se combină. Într-un castron mediu, cernem făina cu bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea. Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți 1 1/2 bețișoare de unt cu zahărul granulat până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute. Bateți ouăle și vanilia, apoi bateți ingredientele uscate în 2 loturi, alternând cu amestecul de cacao. Puneți cu grijă aluatul de cupcake în cupele de brioșe căptușite, umplându-le aproximativ două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Mazăre Cu Cocă Violet
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Tăiate în Felii
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Coaceți timp de 20 până la 22 de minute sau până când cupcakes-urile sunt elastice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați cupcakes-urile să se răcească în tigăi timp de 5 minute, apoi transferați-le pe rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
7
Într-un castron mediu, bateți untul de arahide cu restul de 3 linguri de unt până la crem. Cerneti zaharul cofetarilor in bol si bateti pana devine usor si pufos, aproximativ 2 minute. Lingurați toate, cu excepția a 3 linguri de umplutură de unt de arahide, într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea de 1/4 inch. Ținând un cupcake în mână, scufundați vârful în vârful tortului, împingându-l la aproximativ 3/4 inch adâncime. Strângeți ușor punga de patiserie pentru a umple cupcake-ul, retrăgându-l încet în timp ce strângeți; veți simți cupcake-ul extinzându-se ușor pe măsură ce îl umpleți. Răzuiți orice umplutură din partea de sus a cupcake-ului și repetați până când toate cupcakes-urile sunt umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Tăiate în Felii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Într-o cratiță mică, aduceți smântâna grea la foc mic. De pe foc, adăugați ciocolata semidulce în smântână și lăsați să stea 5 minute, apoi bateți ciocolata topită în cremă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Lăsați glazura de ciocolată să stea până se răcește ușor și se îngroașă, aproximativ 15 minute. Scufundați vârfurile cupcakes-urilor în glazură, lăsând excesul să picure înapoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Tăiate în Felii
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Transferați cupcakes-urile în rafturi și lăsați să stea 5 minute. Înmuiați din nou vârfurile cupcakes-urilor și transferați-le în rafturi. Puneți restul de 3 linguri de umplutură de unt de arahide în punga de patiserie și pipetați rozete minuscule pe vârfurile cupcakes-urilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Tăiate în Felii
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform