Cupcakes Din Marmură De Dovleac Cu Ciocolată Fără Gluten

Cupcakes de marmură cu dovleac de ciocolată fără Gluten ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 302 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați amidon de cartofi, cremă de brânză fără lactate, înlocuirea laptelui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 115 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes De Ciocolată Fără Gluten Făcute Cu Făină De Fasole Garbanzo – Cele Mai Bune Cupcakes Fără Gluten De Până Acum, Tort De Marmură Cu Cafea Cu Ciocolată Fără Gluten (Starbucks Giveaway), și Cupcakes Cu Condimente De Dovleac Fără Lapte Fără Gluten.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 24 cavități standard pentru brioșe cu căptușeli de hârtie.
Într-un castron mare sau castron de mixer, amestecați împreună făină de orez alb, zahăr granulat, amidon de cartofi, condimente de plăcintă cu dovleac, bicarbonat de sodiu, sare și gumă de xantan.
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde sau deasupra unui cazan dublu, topiți ciocolata. (Dacă utilizați cuptorul cu microunde, încălziți la maxim timp de 30 de secunde.
Scoateți vasul și amestecați. Repetați până când ciocolata este complet topită. Dacă utilizați cazan dublu, aduceți apa la foc mic, puneți vasul deasupra cazanului dublu. Se amestecă până se topește ciocolata.) Puneți ciocolata deoparte.
Adăugați ouă, ulei, dovleac și apă pentru a usca ingredientele.
Bateți sau amestecați la viteză medie până se formează aluatul. Puneți jumătate din aluat într-un castron separat.
Adăugați ciocolată topită la jumătate din aluat. Se amestecă pentru a combina. Aluatul va fi gros.
Puneți o cantitate egală de aluat de dovleac și ciocolată în fiecare cavitate de brioșă pregătită. Aluatul nu trebuie să umple cavitatea mai mult de jumătate. Nu vă faceți griji cu privire la învârtirea bătăilor. Se amestecă în timpul coacerii.
Coaceți până când un tester de tort introdus în centrul fiecărui cupcake iese curat, aproximativ 30 de minute.
Scoateți tigaia(tăvile) din cuptor. Lăsați cupcakes-urile să se răcească în tigaie timp de cinci minute înainte de a se întoarce pe o grătar pentru a se răci complet.
Pentru glazură: într-un castron mare, smântână împreună unt și cremă de brânză cu un bătător electric până se omogenizează.
Adăugați zahăr pudră și lapte.
Se amestecă până se omogenizează. Dacă glazura este groasă, adăugați o linguriță suplimentară de lapte.
Răspândiți pe cupcakes răciți.