Cupcakes Din Catifea Roșie Cu Mentă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Cupcakes din catifea roșie cu mentă. Această rețetă servește 24. Acest desert are 439 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bucle de ciocolată și bomboane de mentă, unt, extract de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru ziua valentin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cupcakes din catifea roșie cu glazură de brânză cremă de mentă, Cupcakes din catifea roșie cu glazură de brânză cremă de mentă, și Cupcakes din catifea roșie cu ciocolată albă cremă de mentă brânză F.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, smântâna, ouăle, apa, uleiul și colorantul alimentar; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute. Îndoiți în chipsuri de ciocolată.
Umpleți căni de brioșe căptușite cu hârtie cu două treimi.
Se coace la 350 de minute pentru 18-22 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Pentru îngheț, într-un castron mare, bateți untul și crema de brânză până devin pufoase. Bateți în ciocolată albă topită și extrageți. Bateți zahărul cofetarilor până se omogenizează.
Presărați cu bucle de ciocolată și bomboane de mentă, dacă doriți. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Cupcake Red Velvet. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.