Cupcakes de sărbători
Rețeta Cupcakes de sărbători poate fi făcută în aproximativ 55 de minute . Pentru 3,75 USD per porție , primești un desert care servește 12. O porție conține 740 de calorii , 4 g de proteine și 13 g de grăsimi . Această rețetă de la Foodnetwork are 128 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână colorant alimentar, zahăr de cofetarie, extract de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Biscuiți de sărbători , Ciurnă de ouă de sărbători și Sos de cârnați de sărbători .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe pachet pentru cupcakes, adăugând 1/2 linguriță de extract de mentă în aluat și înlocuind apa cu suc de merișor alb.
Umpleți o pungă cu fermoar cu glazură. Tăiați un colț mic al pungii și plasați glazura pe fiecare cupcake pentru a arăta ca frișca deasupra „cupei”.
Faceți o gaură mică în lateralul fiecărui cupcake folosind un betisoare sau un scobitor și umpleți gaura cu glazură regală. Introduceți un capăt al piesei de trestie de bomboane în formă de „U” în gaură, iar celălalt capăt în glazură pentru a vă face prăjitura „cupă”.
Stropiți cu bucăți de trestie de bomboane zdrobite.
Folosind un cuțit de unt sau o spatulă, înghețați ușor cupcakes.
Aplatizați o marshmallow mare pe hârtie cerată cu palma mâinii.
Tăiați un al doilea marshmallow în jumătate pe orizontală, apoi stivuiți prima jumătate plat pe primul marshmallow pentru a forma un trunchi, apoi a doua pe partea ei pentru un cap. Treceți un bețișor de covrige sau o scobitoare prin partea de jos pentru a fixa marshmallows și lipiți-l în partea de sus a cupcake-ului.
Folosiți glazură regală pentru a atașa puncte de decorare a tortului ca ochi și nasturi.
Adaugă o bucată tăiată dintr-o felie de bomboane de portocală pentru un nas.
Folosind un cuțit de unt sau o spatulă, înghețați ușor fiecare cupcake.
Rupeți covrigii în jumătate și introduceți în partea de sus a fiecărui cupcake pentru coarne. Folosiți ciocolată albastră acoperită cu bomboane pentru a face ochi.
Tăiați fructele după picior pentru a face o gură și puneți guma roșie în centru pentru nas.
Cu un mixer de mână, bate albușurile spumă cu sucul sau extractul de lămâie până devin spumos.
Adăugați zahărul pudră cernut și bateți la viteză mică până se combină, omogen și strălucitor. Dați la maxim și bateți aproximativ 5 minute până când sunt tari și strălucitori.
Adăugați colorant alimentar, dacă doriți, și transferați într-o pungă de patiserie pentru a se transforma pe fursecuri sau prăjituri.;