Cupcakes de ciocolată umplute cu Ganache cu glazură de Meringe de șapte Minute

Cupcakes de ciocolată umplute cu Ganache cu glazură de Meringe de șapte Minute
Cupcakes de ciocolată umplute cu Ganache, cu glazură de Meringe de șapte Minute, ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 224 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 24. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, extract de vanillan, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes de ciocolată umplute cu unt de arahide cu glazură de Ganache de ciocolată, Gilbert Ganache-prajituri prajite: Cupcakes cu ciocolată Seltzer cu Ganache, glazură de banane și banane caramelizate, și Cupcakes umplute cu zmeură dublă cu ciocolată cu Ganache de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de 12 cani de brioșă standard cu garnituri de hârtie. Cerneti faina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând până se încorporează bine după fiecare adăugare. Bateți în vanilie, jumătate din amestecul de făină, apoi 1 cană de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
3
Adăugați amestecul de făină rămas; bate doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Lăsați aluatul să stea până se răcește și se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă chipsurile de ciocolată. Împărțiți aluatul între hârtiile de briose (aproximativ 1/4 cană de aluat fiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
5
Coaceți cupcakes până când testerul introdus în centru iese cu niște firimituri atașate, 22 până la 25 de minute. Răciți cupcakes complet în tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Aduceți crema doar pentru a fierbe în cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Așezați chipsurile de ciocolată într-un castron mediu; se toarnă smântână fierbinte peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați să stea 1 minut, apoi bateți până se topește și se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se lasă să stea la temperatura camerei până se răcește și se întărește, aproximativ 2 ore. (Alternativ, răciți ganache până se răcește și ferm, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră.) Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
5
Lăsați să stea la temperatura camerei.
6
Bateți 1/3 cană de apă, zahăr, albușuri de ou, cremă de tartru și sare grosieră pentru a se amesteca într-un castron mare de metal. Puneți vasul peste cratița cu apă care abia fierbe. Folosind mixerul electric, bateți amestecul până se formează vârfuri moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Sare GrosierăSare Grosieră
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
7
Scoateți vasul de peste apă și continuați să bateți până când glazura este rece la atingere, rigidă și ondulată, aproximativ 2 minute. Bateți vanilia în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Folosind degetul mare, Apăsați în jos centrul fiecărui cupcake de sus în jos, formând buzunar adânc. Lingură sau țeavă ganache în buzunarul fiecărui cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
9
Frost cupcakes, formând vârfuri înalte. Faceți înainte: Cupcakes pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se păstrează la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista