Cupcakes cu înghețată din cărămidă de ciocolată
Cupcakes de înghețată din cărămidă de ciocolată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 520 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $1.18 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți chipsuri de cărămidă de migdale, Tort de lire sterline, topping biciuit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Încercați Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, Nu Putinei Keto Ciocolata Inghetata, și Nu Putinei Keto Ciocolata Inghetata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tortul pe jumătate orizontal.
Tăiați fiecare jumătate de tort în cercuri de 6 (2 inci), folosind un tăietor rotund de 2 inci. Rezervați tortul rămas pentru o altă utilizare.
Așezați 12 căni de copt din folie în tigăi de brioșă; Așezați 1 rundă de tort în fiecare cană.
Se amestecă 1/2 cană chipsuri de cărămidă de migdale și nuci pecan prăjite în înghețată. Congelați 1 oră sau până aproape ferm.
Lingura inghetata uniform peste fiecare rundă tort, de umplere la partea de sus a ceașcă de copt și mounding ușor. Dollop uniform cu topping biciuit. Congelați 8 ore sau până când este ferm.
Sos de fudge cu microunde la 30 de secunde; stropiți peste cupcakes și presărați cu chipsuri de cărămidă de migdale rămase chiar înainte de servire.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit
Heath Bits o ' Brickle pentru chipsuri de cărămidă de migdale; le puteți găsi lângă bucățele de ciocolată din supermarketul dvs. local.