Cupcakes Cu Unt De Arahide

Cupcakes Cu Unt De Arahide
Reteta prajiturele unt de arahide ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 12. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 280 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare rotunjită, unt de arahide neted, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu unt de arahide și jeleu [Cupcakes cu vanilie cu umplutură de jeleu și glazură de unt de arahide], Cupcakes cu banane cu unt de arahide cu ciocolată bătută Ganache cu unt de arahide, și Cupcakes cu unt de arahide și jeleu cu glazură de unt de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți împreună untul de arahide, untul și zahărul brun într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați oul și vanilia și bateți până devine pufos, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină și laptele alternativ în loturi, începând și terminând cu amestecul de făină, apoi amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
5
Împărțiți aluatul între căni de brioșe căptușite (aproximativ două treimi pline) și coaceți în mijlocul cuptorului până când este auriu pal și un tester introdus în centrul unui cupcake iese curat, 18 până la 20 de minute. Întoarceți cupcakes pe un raft și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
1
Aduceți smântâna la fiert într-o cratiță mică, apoi turnați peste ciocolată într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Lăsați să stea 1 minut, apoi bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Pentru a îngroșa glazura pentru a răspândi rapid consistența, întindeți-o pe o foaie de copt metalică și răciți până când este groasă și lucioasă, aproximativ 5 minute. Răzuiți glazura înapoi în castron și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
4
Răspândiți glazura pe cupcakes și presărați cu arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
ArahideArahide
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GlazurăGlazură
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista