Cupcakes Cu Tort De Morcovi

Cupcakes tort de morcovi ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 432 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. 729 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci, extract de vanillan, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cupcakes Cu Tort De Morcovi, Cupcakes Cu Tort De Morcovi, și Cupcakes Cu Tort De Morcovi.
Instrucțiuni
Prajiti nucile: Preincalziti cuptorul la 350 de grade F. prajiti nucile la cuptor timp de 5 minute.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească.
Linia 2 tigăi de cupcake cu 12 puțuri cu hârtii de căptușeală pentru cupcake.
Se amestecă ingredientele umede și morcovii:
Așezați Zara, uleiul, zahărul, ouăle, extractul de vanilie și coaja de portocală împreună într-un castron și bateți bine. Apoi amestecați morcovii răzuți.
Amestecați ingredientele uscate: într-un alt bol bateți făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea, cardamomul și scorțișoara.
Îndoiți ingredientele uscate în umed, adăugați nuci: pliați amestecul de făină în amestecul de morcovi, asigurându-vă că nu amestecați prea mult. Îndoiți nucile prăjite până se încorporează uniform.
aluatul în hârtii de cupcake aproximativ 1/2 până la 3/4 se umple și se coace timp de 19-21 minute la 350 km f, rotind tigaia după primele 15 minute de coacere.
Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate cupcakes-urile din forma de cupcake și de a le lăsa să se răcească complet pe un suport de sârmă.
glazura: bateți crema de brânză și untul la viteză medie până se combină bine. Cerneti zaharul pudra si amestecati.
Răspândiți sau pipeți pe cupcakes răcite.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cupcakes - urile pot fi asociate cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.