Cupcakes cu morcov-ghimbir cu cremă de brânză condimentată

Cupcakes cu morcov-ghimbir cu cremă de brânză condimentată este un fără gluten rețetă cu 24 de porții. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 120 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 247 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați topping-ul cu bici rece, cremă de brânză philadelphia, amestec de tort de lire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cupcakes cu morcov-ghimbir cu cremă de brânză condimentată, Cupcakes Cu Ghimbir De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă Condimentată, și Cupcakes de morcovi cu glazură de brânză cremă de ghimbir.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet; se amestecă morcovi, nuci, ghimbir și 3/4 linguriță. scorțișoară.
Puneți aluatul în 24 de căni de brioșe căptușite cu hârtie.
Coaceți 15 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește complet.
Bateți crema de brânză într-un castron mediu cu biciul până la crem. Se amestecă ușor în bici rece; răspândit peste cupcakes.
Se presară cu scorțișoară rămasă.