Cupcakes Cu Mic Dejun Mexican Hash Maro
Mexican hash maro Mic dejun Cupcakes este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 223 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cartofi maro hash, smântână, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 37%. Încercați Cupcakes Cu Mic Dejun Mexican Hash Maro, Mic Dejun Cu Ou Brun Hash, și Plăcintă pentru micul dejun cu o crustă maro Hash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit.
Faceți cartofi conform instrucțiunilor cutie, omițând margarina. Când ați terminat, puneți-l într-un castron mare.
Folosind aceeași tigaie, gătiți ceapa la foc mediu până se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați ceapa, ardeii iute verzi și brânza în cartofi într-un castron. Se amestecă ouăle bătute. Împărțiți amestecul uniform între căni de briose, aproximativ 1/3 cană fiecare. Apăsați în cupe.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când blaturile sunt maronii aurii și crocante. Se răcește 5 minute.
Se servește cu avocado, smântână și coriandru.