Cupcakes cu cireșe, ciocolată, nucă de cocos

Cupcakes cu cireșe, ciocolată, nucă de cocos
Cupcakes cu cireșe, ciocolată și cocos, durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 16 g de grăsimi și un total de 431 de calorii. Pentru 1,74 USD per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca desert american. Această rețetă de la Taste of Home necesită ouă, sare, bicarbonat de sodiu și bomboane de cocos acoperite cu ciocolată. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 19%. Rețete similare includ cupcakes cu cireșe cu nucă de cocos, cupcakes cu ciocolată cu glazură de cocos {Almond Joy Cupcakes} și Hershey's Coconut Creme Kisses & Chocolate Cupcakes cu vanilie nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Pentru ganache, puneți chipsurile de vanilie și untul într-un castron mare. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pachete (1,9 Uncii Fiecare) Batoane De Bomboane Cu Nucă De Cocos Acoperite Cu Ciocolată6 Pachete (1,9 Uncii Fiecare) Batoane De Bomboane Cu Nucă De Cocos Acoperite Cu Ciocolată
Pachete Fiecare) Batoane De Bomboane De Cocos Acoperite Cu CiocolatăPachete Fiecare) Batoane De Bomboane De Cocos Acoperite Cu Ciocolată
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă peste amestecul de chipsuri; se bate până se omogenizează. Se amestecă extractul. Se acopera si se da la frigider pentru cel putin 4 ore, amestecand din cand in cand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Într-un castron mare, bateți umplutura de plăcintă, zara și ouăle până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeura Proaspata Si Stropii Decorative, OptionalZmeura Proaspata Si Stropii Decorative, Optional
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Combinați făina, zahărul, cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea; bateți treptat amestecul de umplutură pentru plăcintă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Zmeura Proaspata Si Stropii Decorative, OptionalZmeura Proaspata Si Stropii Decorative, Optional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Umpleți 24 de căni de brioșe tapetate cu hârtie până la o treime.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
6
Tăiați bomboane în jumătate; așezați jumătate de baton de bomboane în centrul fiecărui cupcake. Acoperiți fiecare cu 2 linguri de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
7
Coacem la 375 pentru 16-20 de minute sau pana cand o scobitoare introdusa langa centru iese curata. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Între timp, la cuptorul cu microunde, topiți fulgii de ciocolată și scurtarea; se amestecă până la omogenizare. Înmuiați cireșe în amestec de ciocolată; lăsați excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
9
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie cerată. Se da la frigider pana se fixeaza.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Scoateți ganache-ul din frigider; se bate treptat zahărul de cofetă până când glazura devine ușoară și pufoasă. Țevi peste cupcakes; se presară cu zahăr grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Zahăr Grosier Galben și AlbZahăr Grosier Galben și Alb
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
11
Se ornează cu cireșe înmuiate în ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Cupcake cu nucă de cocos. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Pink Moscato. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista