Cupcakes cu cireșe, ciocolată, nucă de cocos

Cupcakes cu cireșe, ciocolată, nucă de cocos
Cupcakes cu cireșe, ciocolată și cocos, durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 16 g de grăsimi și un total de 431 de calorii. Pentru 1,74 USD per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca desert american. Această rețetă de la Taste of Home necesită ouă, sare, bicarbonat de sodiu și bomboane de cocos acoperite cu ciocolată. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 19%. Rețete similare includ cupcakes cu cireșe cu nucă de cocos, cupcakes cu ciocolată cu glazură de cocos {Almond Joy Cupcakes} și Hershey's Coconut Creme Kisses & Chocolate Cupcakes cu vanilie nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Pentru ganache, puneți chipsurile de vanilie și untul într-un castron mare. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pachete (1,9 Uncii Fiecare) Batoane De Bomboane Cu Nucă De Cocos Acoperite Cu Ciocolată6 Pachete (1,9 Uncii Fiecare) Batoane De Bomboane Cu Nucă De Cocos Acoperite Cu Ciocolată
Pachete Fiecare) Batoane De Bomboane De Cocos Acoperite Cu CiocolatăPachete Fiecare) Batoane De Bomboane De Cocos Acoperite Cu Ciocolată
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă peste amestecul de chipsuri; se bate până se omogenizează. Se amestecă extractul. Se acopera si se da la frigider pentru cel putin 4 ore, amestecand din cand in cand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Într-un castron mare, bateți umplutura de plăcintă, zara și ouăle până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeura Proaspata Si Stropii Decorative, OptionalZmeura Proaspata Si Stropii Decorative, Optional
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Combinați făina, zahărul, cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea; bateți treptat amestecul de umplutură pentru plăcintă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Zmeura Proaspata Si Stropii Decorative, OptionalZmeura Proaspata Si Stropii Decorative, Optional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Umpleți 24 de căni de brioșe tapetate cu hârtie până la o treime.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
6
Tăiați bomboane în jumătate; așezați jumătate de baton de bomboane în centrul fiecărui cupcake. Acoperiți fiecare cu 2 linguri de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
7
Coacem la 375 pentru 16-20 de minute sau pana cand o scobitoare introdusa langa centru iese curata. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Între timp, la cuptorul cu microunde, topiți fulgii de ciocolată și scurtarea; se amestecă până la omogenizare. Înmuiați cireșe în amestec de ciocolată; lăsați excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
9
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie cerată. Se da la frigider pana se fixeaza.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Scoateți ganache-ul din frigider; se bate treptat zahărul de cofetă până când glazura devine ușoară și pufoasă. Țevi peste cupcakes; se presară cu zahăr grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Zahăr Grosier Galben și AlbZahăr Grosier Galben și Alb
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
11
Se ornează cu cireșe înmuiate în ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Cupcake cu nucă de cocos. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Pink Moscato. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista