Cupcakes Cu Caramel Sărat Cu Ciocolată
Cupcakes cu Caramel sărat cu ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 154 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 495 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, topping cu bici rece, budincă instant cu aromă de ciocolată jell-O și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 31 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cupcakes Cu Caramel Sărat Cu Ciocolată, Cupcakes Cu Ciocolată Cu Caramel Sărat, și Cupcakes Cu Caramel Sărat Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pregătiți aluatul de tort și coaceți conform instrucțiunilor de pe pachet pentru 24 de cupcakes, amestecând 1 buc. budinca uscată se amestecă în aluat înainte de lingură în cupe de brioșe pregătite. Se răcește cupcakes în tigăi 10 min.; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă. Se răcește complet.
Folosiți un cuțit ascuțit mic pentru a tăia o gaură de 1-1 / 4 inci lățime în partea de sus a fiecărui cupcake, având grijă să nu tăiați până la fundul tortului. Umpleți găurile cu topping de caramel; acoperiți cu blaturi de cupcake.
Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe ambalaj; Se răcește ușor. Bateți amestecul de budincă rămas, laptele și zahărul pudră într-un castron mare cu biciul 2 min.; se amestecă biciul rece.
Întindeți glazura pe cupcakes; stropiți cu ciocolată.