Cupcakes cu buton Caramel

Rețeta cupcakes cu buton Caramel poate fi făcută în aproximativ 50 de minute. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 596 calorii. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, zahăr muscovado, zahăr glazură auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 213 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 16%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cupcakes Cu Dovleac Caramel Cu Glazură De Brânză Cremă De Scorțișoară Caramel, Cupcakes cu dovleac Caramel cu glazură de brânză cremă de scorțișoară Caramel, și Cupcakes Karamel Sutra (Cupcakes cu vârtej de ciocolată și Caramel).
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz 4 și aliniați o cutie de brioșă cu 12 găuri cu carcase.
Puneți untul și zahărul într-un bol de amestecare, smântână cu un tel electric până la neted și palid.
Adăugați ouăle și amestecați din nou, apoi adăugați făina și laptele și amestecați cu o spatulă până se combină bine. Împărțiți amestecul între carcasele de briose.
Coaceți timp de 18-20 de minute până când este elastic și o frigăruie iese curată. Se lasă să se răcească.
Se amestecă 140g de caramel de garoafe cu crema de brânză, untul și zahărul glazurat cu un tel electric, până se omogenizează. Se răcește timp de 10 minute.
Tăiați o gaură în centrul fiecărui cupcake (am folosit un corer de mere) și umpleți cu caramelul de garoafe rămas.
Transferați glazura într-o pungă de conducte prevăzută cu o duză rotundă și rotiți peste cupcakes. Se va păstra timp de 3 zile dacă este păstrat la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cupcakes funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.