Cupcakes Albe Cu Vârf De Fructe De Pădure

Cupcakes Albe Cu Vârf De Fructe De Pădure
Berry-depasit prajiturele albe ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 22. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 171 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, fructe de pădure, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cupcakes Cu Boabe, Cupcakes de migdale cu umplutură de tequila de afine, acoperite cu marțipan și glazură de brânză Acai Berry Cream, și Cupcake Bakeshop by Chockylit " Cupcakes de pepene galben și miere acoperite cu cremă de unt de ciocolată albă-Cardamom și chiffonadă de mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați albușurile de ou într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Într-un alt castron, unt de cremă și 3/4 cană de zahăr până la lumină și pufos. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul cremă alternativ cu lapte, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Bateți albușurile de ou la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahărul rămas, aproximativ 2 linguri la un moment dat, la înălțime până când se formează vârfuri lucioase rigide și se dizolvă zahărul. Îndoiți un sfert din albușurile de ou în aluat; pliați în albusurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
4
Cu o lingură, umpleți ușor căni de brioșă căptușite cu folie sau hârtie cu două treimi pline.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Coaceți la 350 de minute timp de 18-22 de minute. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Pentru glazură, într-un castron mic, bateți crema de brânză și untul până se omogenizează. Bateți treptat în zahărul cofetarilor și sucul de lămâie. Frost cupcakes. Sus cu fructe de padure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții22
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista