Cum să pregătești sushi Nigiri
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian hor d ' oeuvre? Cum să pregătiți Nigiri Sushi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 441 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Dacă aveți apă, orez, hamachi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Nigiri Sushi cu Avocado, castravete și frunze de Shiso, Ton Nigiri, și Bacon Nigiri.
Instrucțiuni
Aduceți apa și orezul la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Transferați orezul într-un bol și tăiați în oțet de orez folosind o paletă de orez sau o lingură de lemn. Condimentează cu 1 linguriță zahăr și 1 linguriță sare, sau după gust. Se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Pregătiți peștele pentru ambalare prin felierea bobului în bucăți subțiri de aproximativ 2 inci lungime și 1 inch lățime. La frigider până când este gata de utilizare.
Bateți ouăle, 1/2 linguriță de zahăr și 1/4 linguriță de sare împreună într-un bol.
Se toarnă aproximativ 1/4 din amestec într-un strat subțire într-o tigaie mare unsă la foc mediu. Gătiti fără a amesteca până la fiert, aproximativ 2 până la 3 minute.
Rotiți într-un jurnal și așezați-l într-o parte a tigaiei. Repetați cu 1/4 din amestecul de ouă, rulând fiecare jurnal într-un jurnal nou, pentru a crea un jurnal mare. Feliați omleta pe diagonală în bucăți de aproximativ 1/2 inch grosime.
Puneți o bucată de pește sau creveți în mână și ungeți-o ușor cu pastă de wasabi, dacă doriți. Luați 1 până la 2 linguri de orez și rotiți-l într-o mică pepită în mână.
Așezați bila de orez deasupra peștelui sau creveților, strângând ușor pentru a o face să adere. Puneți deoparte în timp ce asamblați bucățile rămase de pește și creveți.
Luați o felie de omletă de ou în mână, apucați 1 până la 2 linguri de orez și rotiți-o într-o mică pepită în mână.
Așezați bila de orez deasupra oului, strângând ușor pentru a-l face să adere.
Înfășurați o bandă de nori în jurul fiecărui pachet; umeziți un capăt al benzii nori și sigilați pentru a vă alătura.