Cum să faci stridii Rockefeller
Cum să faci stridii Rockefeller este un aperitiv pescatarian. O porție conține 31 de calorii, 0 g de proteine și 3 g de grăsimi. Această rețetă servește 36. Pentru 12 cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, lichior cu aromă de anason, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Oysters Rockefeller, Oysters Rockefeller și Oysters Rockefeller.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F (260 de grade C).
Turnați sare gemă într-un vas mare, puțin adânc.
Combinați cresonul, untul, pesmetul, ceapa verde, țelina, tarhonul, pătrunjelul italian, lichiorul cu aromă de anason, sare, piper negru și piper cayenne într-un robot de bucătărie; amestecați până la omogenizare.
Puneți 8 până la 12 stridii decojite deasupra sării gemă. Puneti 1-2 lingurite de amestec de nasturel deasupra fiecarei stridii.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când stridiile sunt tari și untul s-a topit, aproximativ 5 minute. Repetați cu stridiile rămase.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Stridiile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Muscadet. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadetul este o alegere clasică pentru scoici, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.