Cum să faci stridii Rockefeller

Cum să faci stridii Rockefeller
Cum să faci stridii Rockefeller este un aperitiv pescatarian. O porție conține 31 de calorii, 0 g de proteine și 3 g de grăsimi. Această rețetă servește 36. Pentru 12 cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, lichior cu aromă de anason, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Oysters Rockefeller, Oysters Rockefeller și Oysters Rockefeller.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F (260 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Busuioc Proaspăt Mărunțit Fin, Pentru OrnatBusuioc Proaspăt Mărunțit Fin, Pentru Ornat
2
Turnați sare gemă într-un vas mare, puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De RocăSare De Rocă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
3
Combinați cresonul, untul, pesmetul, ceapa verde, țelina, tarhonul, pătrunjelul italian, lichiorul cu aromă de anason, sare, piper negru și piper cayenne într-un robot de bucătărie; amestecați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Ardei IuteArdei Iute
1/2 Linguriță De Condimente Amestecate (de Exemplu, Originalul Lui Emeril)1/2 Linguriță De Condimente Amestecate (de Exemplu, Originalul Lui Emeril)
Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Tăiată SubțireTulpină De țelină Tânără și Fragedă Tăiată Subțire
10 Tomate Medii (aproximativ10 Tomate Medii (aproximativ
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1 Sunca Copta, Feliata Foarte Subtire1 Sunca Copta, Feliata Foarte Subtire
Magazin De Recipiente Cumpărat FrișcăMagazin De Recipiente Cumpărat Frișcă
Citron Sau Ananas ConfiatCitron Sau Ananas Confiat
1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)
AnasonAnason
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Uncii De Citron Sau Ananas Confiat2 Uncii De Citron Sau Ananas Confiat
4
Puneți 8 până la 12 stridii decojite deasupra sării gemă. Puneti 1-2 lingurite de amestec de nasturel deasupra fiecarei stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/2Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/2
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Sare De RocăSare De Rocă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când stridiile sunt tari și untul s-a topit, aproximativ 5 minute. Repetați cu stridiile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/2Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/2
Citron Sau Ananas ConfiatCitron Sau Ananas Confiat
Echipamente pe care le vei folosi
Busuioc Proaspăt Mărunțit Fin, Pentru OrnatBusuioc Proaspăt Mărunțit Fin, Pentru Ornat

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Stridiile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Muscadet. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadetul este o alegere clasică pentru scoici, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista