Cum să faci carne de porc dulce și acrișoară
Cum să faci carne de porc dulce și acrișoară este un aperitiv fără gluten și fără lactate. Această rețetă servește 6. O porție conține 148 de calorii, 3 g de proteine și 3 g de grăsimi. Pentru 59 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 283 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, ceapă, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ legume dulci și acrișoare, cum se prepară legume dulci și acrișoare, porc dulce și acru și porc dulce și acru.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, gătiți orezul în ulei la foc mediu timp de aproximativ 3 minute.
Se toarnă supa de pui și se aduce la fierbere. Se amestecă ceapa, ardeiul verde, jalapeno și roșiile tăiate cubulețe. Asezonați cu cub de bulion, sare și piper, chimen, coriandru și usturoi. Aduceți la fierbere, acoperiți și reduceți căldura la mic. Gatiti 20 de minute.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava]()
Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
De culoare auriu pal, acest Cava are arome de piersici albe coapte, bagheta prajita cu note de citrice lamaie si caise. Gustul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde iasomie și migdale prăjite. Acest cava brut nature este extrem de versatil, deoarece nu se adaugă doze, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban de mare marinați cu miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și jamon iberic.