Cum se prăjesc cozile de homar
Cum să frigeți cozile de homar este un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 473 calorii, 12g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $ 6.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, boia măcinată, cozi de homar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1091 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cozi De Homar La Grătar, Cozi De Homar Fript, și Cozi de homar fript pentru 2.
Instrucțiuni
Așezați cozile de homar pe o foaie de copt. Cu un cuțit ascuțit sau foarfece de bucătărie, tăiați cu atenție partea superioară a cojilor de homar pe lungime. Trageți ușor cojile și condimentați carnea cu cantități egale unt, boia de ardei, sare și piper alb.
Se fierb cozile de homar până se rumenesc ușor și carnea de homar este opacă, aproximativ 5 până la 10 minute.
Garnisiți cu pene de lămâie pentru a servi.