Cum se prăjesc cozile de homar

Cum se prăjesc cozile de homar
Cum să frigeți cozile de homar este un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 473 calorii, 12g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $ 6.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, boia măcinată, cozi de homar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1091 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cozi De Homar La Grătar, Cozi De Homar Fript, și Cozi de homar fript pentru 2.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Așezați cozile de homar pe o foaie de copt. Cu un cuțit ascuțit sau foarfece de bucătărie, tăiați cu atenție partea superioară a cojilor de homar pe lungime. Trageți ușor cojile și condimentați carnea cu cantități egale unt, boia de ardei, sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Se fierb cozile de homar până se rumenesc ușor și carnea de homar este opacă, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
4
Garnisiți cu pene de lămâie pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homar în meniu? Încercați asocierea cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine de Chantemerle Chablis cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Domaine de Chantemerle Chablis
Domaine de Chantemerle Chablis
Arome de ierburi proaspete, flori albe, praf de cretă. Rafinat, pur, plin de viață; arome de lămâi, limes, sare de mare. Bucurați-vă de răcire ca aperitiv sau răsfățați-vă cu stridii sau alte crustacee proaspete.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista