Cum se face supa Minestrone

Cum se face supa Minestrone
Cum se face supa Minestrone ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 449 calorii, 17g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei de măsline, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. 1279 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este super. Încercați Supă Minestrone, Supă Minestrone, și Supă Minestrone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline în oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați pancetta; gatiti si amestecati pana incepe sa se rumeneasca, 2-3 minute. Se amestecă ceapa și țelina; gătiți și amestecați până când ceapa începe să devină translucidă, aproximativ 3 minute. Se amestecă usturoiul tocat și se gătește încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Se toarnă bulion de pui, apă și roșii prune în amestecul de pancetta și ceapă. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Prune RoșiiPrune Roșii
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
4
Se amestecă fasolea de afine, varza, fasolea garbanzo, fulgii de ardei roșu, condimentul Italian și 2 lingurițe de sare în amestecul de bulion. Aduceți la foc mic și gătiți până când boabele de afine sunt fragede, adăugând mai multă apă după cum este necesar dacă supa devine prea groasă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Fasole De AfineFasole De Afine
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
5
Se amestecă mătgul elvețian și se fierbe la foc mic până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Condimentează cu sare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Chard ElvețianChard Elvețian
6
Se amestecă pastele și se mărește focul la mediu-mare și se fierbe până când pastele sunt fragede, aproximativ 15 minute. Se toarnă în boluri și se acoperă cu ulei de măsline extravirgin, brânză Parmigiano-Reggiano și pătrunjel Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista