Cum se face sosul Bordelaise

Cum se face sosul Bordelaise
Cum se face sosul Bordelaise ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 94 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,32 USD pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de șobolani, vin, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sos Bordelaise, Fripturi cu sos Bordelaise, și Friptură De Coaste În Picioare Cu Sos Bordelaise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți untul și șalotele într-o cratiță cu un vârf de sare; gătiți și amestecați șalotele la foc mediu-mic până se caramelizează și se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați vin roșu și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
3
Reduceți căldura la minim; gătiți până când vinul este aproape evaporat și sucurile de tigaie sunt groase și ușor siropoase. Urmăriți cu atenție, amestecul arde ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați stocul de vițel, reveniți la foc mic și gătiți până se reduce la jumătate și sosul este ușor îngroșat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De VițelStoc De Vițel
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Turnați sosul printr-o strecurătoare cu plasă fină așezată peste un recipient. Atingeți filtrul cu o lingură în timp ce strecurați și stoarceți ultimele picături de sos rămase din reziduu. Condimentează sosul după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista