Cum se face sos de ciuperci
Cum se face sosul de ciuperci necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 124 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 98 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca un sos destul de ieftin. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pâine de carne de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci, Curcan de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci, și Asigurați-Înainte Sos.
Instrucțiuni
Încălziți untul la foc mediu într-o cratiță până se spumează. Se amestecă ciupercile. Se condimentează cu sare. Se fierbe până se evaporă lichidul, aproximativ 20 de minute.
Se amestecă făina, se gătește și se amestecă aproximativ 5 minute.
Adăugați aproximativ 1 cană de bulion de vită, amestecând rapid până se încorporează, apoi turnați restul de stoc și amestecați bine. Condimentează cu piper negru și cimbru. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 30 de minute, amestecând des.