Cum se face Saag Paneer

Cum se face Saag Paneer
Cum se face Saag Paneer ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 396 calorii, 14g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $3.77 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 135 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de frișcă grea, garam masala, frunze de schinduf și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați saag paneer , cum se face Saag paneer / saag s, Saag Aloo - cum sa faci Saag Aloo-Nord Indian Curry s, și Saag Paneer pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert. Gatiti spanacul si schinduful in apa clocotita pana se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge bine și se transferă într-un robot de bucătărie. Puree până se toacă fin, aproximativ 5 leguminoase.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Încălziți 1 lingură de ulei de canola într-o tigaie mare la foc mediu. Se prăjesc cuburi de paneer, amestecând continuu, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
PaneerPaneer
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Încălziți 2 linguri de ulei de canola în tigaie și prăjiți semințele de chimen până când sunt ușor prăjite și aromate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa începe să se înmoaie, 4 până la 5 minute. Se amestecă ghimbirul, usturoiul, roșiile, garam masala, turmericul și ardeiul cayenne; gătiți și amestecați până când roșiile se descompun și ceapa sunt translucide, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Garam MasalaGaram Masala
TomateTomate
TurmericTurmeric
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
6
Se amestecă spanacul și schinduful, smântâna, cuburile de paneer și sarea după gust. Acoperiți și gătiți timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
PaneerPaneer
CremăCremă
SareSare
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista