Cum se face Saag Paneer ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 396 calorii, 14g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $3.77 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 135 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de frișcă grea, garam masala, frunze de schinduf și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați saag paneer , cum se face Saag paneer / saag s, Saag Aloo - cum sa faci Saag Aloo-Nord Indian Curry s, și Saag Paneer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert. Gatiti spanacul si schinduful in apa clocotita pana se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se scurge bine și se transferă într-un robot de bucătărie. Puree până se toacă fin, aproximativ 5 leguminoase.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Încălziți 1 lingură de ulei de canola într-o tigaie mare la foc mediu. Se prăjesc cuburi de paneer, amestecând continuu, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Paneer
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Încălziți 2 linguri de ulei de canola în tigaie și prăjiți semințele de chimen până când sunt ușor prăjite și aromate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa începe să se înmoaie, 4 până la 5 minute. Se amestecă ghimbirul, usturoiul, roșiile, garam masala, turmericul și ardeiul cayenne; gătiți și amestecați până când roșiile se descompun și ceapa sunt translucide, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Garam Masala
Tomate
Turmeric
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
6
Se amestecă spanacul și schinduful, smântâna, cuburile de paneer și sarea după gust. Acoperiți și gătiți timp de 15 minute, amestecând ocazional.