Cum se face păstrăv ușor afumat

Cum se face păstrăv ușor afumat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cum să faceți păstrăvul afumat ușor. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.65 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 493 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de crengute de ierburi, păstrăv, unt răspândit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul de soia răspândit, puteți urma acest fel principal cu Scones De Afine Din Grâu Integral Cu Conținut Scăzut De Grăsimi ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Păstrăv Afumat, Păstrăv Afumat, și Dip De Păstrăv Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți păstrăvul curățat într-o pungă mare de plastic sigilabilă.Goliți întreaga sticlă de marinată peste pește în pungă.Sigilați punga și puneți peștele la frigider timp de 8 până la 10 ore până la 2 zile.Setați fumătorul la 150 de grade și folosiți un lemn blând, cum ar fi pecan, măr, stejar sau arin. Când grătarul atinge temperatura, pulverizați grătarul fumătorului cu un spray de gătit la temperatură ridicată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Așezați ceapa, ierburile și petele de unt (sau untul întins) în interiorul cavității peștilor. Apoi așezați păstrăvul direct pe grătarul fumătorului. Ar trebui să existe suficient spațiu între păstrăv, astfel încât fumul să poată ajunge în toate părțile peștilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Lăsați peștele să fumeze timp de 30 de minute la 150 de grade pentru a usca exteriorul peștelui, astfel încât să poată fi mai ferm în etapele ulterioare ale fumatului.După 30 de minute ridicați temperatura la 225 de grade pentru a termina procesul de fumat.Fumați până când peștele atinge 145 de grade. Dacă mergeți mai sus decât acesta, peștele va începe să se transforme în pește sacadat. Timpul total de gătit durează de obicei 1 până la 2 ore, în funcție de mărimea peștelui și de câți fumați simultan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SacadatSacadat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
DificultateExpert
Gata În13 hrs
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista