Cum se face păstrăv ușor afumat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cum să faceți păstrăvul afumat ușor. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.65 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 493 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de crengute de ierburi, păstrăv, unt răspândit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul de soia răspândit, puteți urma acest fel principal cu Scones De Afine Din Grâu Integral Cu Conținut Scăzut De Grăsimi ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Păstrăv Afumat, Păstrăv Afumat, și Dip De Păstrăv Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți păstrăvul curățat într-o pungă mare de plastic sigilabilă.Goliți întreaga sticlă de marinată peste pește în pungă.Sigilați punga și puneți peștele la frigider timp de 8 până la 10 ore până la 2 zile.Setați fumătorul la 150 de grade și folosiți un lemn blând, cum ar fi pecan, măr, stejar sau arin. Când grătarul atinge temperatura, pulverizați grătarul fumătorului cu un spray de gătit la temperatură ridicată.
Așezați ceapa, ierburile și petele de unt (sau untul întins) în interiorul cavității peștilor. Apoi așezați păstrăvul direct pe grătarul fumătorului. Ar trebui să existe suficient spațiu între păstrăv, astfel încât fumul să poată ajunge în toate părțile peștilor.
Lăsați peștele să fumeze timp de 30 de minute la 150 de grade pentru a usca exteriorul peștelui, astfel încât să poată fi mai ferm în etapele ulterioare ale fumatului.După 30 de minute ridicați temperatura la 225 de grade pentru a termina procesul de fumat.Fumați până când peștele atinge 145 de grade. Dacă mergeți mai sus decât acesta, peștele va începe să se transforme în pește sacadat. Timpul total de gătit durează de obicei 1 până la 2 ore, în funcție de mărimea peștelui și de câți fumați simultan.