Cum se face jeleu de ardei iute
Cum se face jeleu de ardei iute este un fără gluten și vegan rețetă cu 60 de porții. O porție conține 71 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți oțet de cidru de mere, zahăr, ardei grași și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest condiment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Jeleu De Ardei Roșu, Jeleu De Ardei Iute, și Jeleu De Ardei Iute.
Instrucțiuni
Sterilizați 6 (8 uncii) borcane de conserve și capace conform instrucțiunilor producătorului.
Încălziți apa într-o cutie de apă caldă.
Așezați ardeii grași roșii, ardeii grași verzi și ardeii jalapeno într-o cratiță mare la foc mare.
Se amestecă în oțet și pectină de fructe. Amestecând constant, aduceți amestecul la fierbere completă. Se amestecă rapid zahărul. Reveniți la fierberea completă și fierbeți exact 1 minut, amestecând constant.
Scoateți din căldură și îndepărtați orice spumă.
Puneți rapid jeleu în borcane sterile, umplând până la 1/4 inch de vârfuri. Acoperiți cu capace plate și înșurubați bine benzile.
Așezați borcanele în raft și coborâți încet borcanele în canner. Apa trebuie să acopere complet borcanele și ar trebui să fie fierbinte, dar să nu fiarbă. Aduceți apa la fierbere și procesați timp de 5 minute.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili poate fi asociat cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada