Cum se face jeleu de ardei iute

Cum se face jeleu de ardei iute
Cum se face jeleu de ardei iute este un fără gluten și vegan rețetă cu 60 de porții. O porție conține 71 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți oțet de cidru de mere, zahăr, ardei grași și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest condiment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Jeleu De Ardei Roșu, Jeleu De Ardei Iute, și Jeleu De Ardei Iute.

Instrucțiuni

1
Sterilizați 6 (8 uncii) borcane de conserve și capace conform instrucțiunilor producătorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
2
Încălziți apa într-o cutie de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Așezați ardeii grași roșii, ardeii grași verzi și ardeii jalapeno într-o cratiță mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ardei IuteArdei Iute
Ardei RoșuArdei Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se amestecă în oțet și pectină de fructe. Amestecând constant, aduceți amestecul la fierbere completă. Se amestecă rapid zahărul. Reveniți la fierberea completă și fierbeți exact 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pectină De FructePectină De Fructe
OțetOțet
ZahărZahăr
5
Scoateți din căldură și îndepărtați orice spumă.
6
Puneți rapid jeleu în borcane sterile, umplând până la 1/4 inch de vârfuri. Acoperiți cu capace plate și înșurubați bine benzile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
7
Așezați borcanele în raft și coborâți încet borcanele în canner. Apa trebuie să acopere complet borcanele și ar trebui să fie fierbinte, dar să nu fiarbă. Aduceți apa la fierbere și procesați timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista