Cum se face iaurt de nucă de cocos
Cum se face iaurtul de nucă de cocos este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 3 porții. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 40 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de tapioca instant minute, extract de stevian în, yogourmet congela iaurt starter, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicios. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta este adus la tine de acest bucătari Mama. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cum se face iaurt Vegan cu lapte de cocos, Cum se face iaurt, și Cum se face iaurt cu lapte crud.
Instrucțiuni
Turnați laptele de cocos într-o cratiță.
Adăugați tapioca și stevia în laptele de cocos.
Se amestecă bine cu un tel sau o lingură.
Se încălzește amestecul la 170 până la 180 de grade F.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la 110 grade F.
Se amestecă starterul culturii de iaurt cu laptele de cocos.
Se toarnă în recipientul(recipientele) de iaurt și se pune în aparatul de iaurt.
Încălziți timp de șase ore sau până când aveți consistența și gustul dorit. (Cu cât gătește mai mult, cu atât va avea un gust mai acru și va fi mai ferm.)