Cum se face gem de congelator cu căpșuni
Cum se face gem de congelator de căpșuni ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 5 și costă $1.43 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 670 calorii. Această rețetă de la Toțiretetele au 1156 de fani. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de pectină, căpșuni, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 25%. Rețete similare includ Cum Să: Faceți Gem De Congelator Cu Căpșuni, Lovin ' De Vară: Gem Rapid De Sangria De Căpșuni, și Crumble-Topped Unt De Arahide Căpșuni Gem Baruri.
Instrucțiuni
Se amestecă căpșunile zdrobite cu zahărul și se lasă să stea 10 minute. Între timp, amestecați pectina în apă într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se fierbe timp de 1 minut. Amestecați apa clocotită în căpșuni. Se lasă să stea 3 minute înainte de a se turna în borcane sau alte recipiente de depozitare.
Așezați blaturile pe recipiente și lăsați timp de 24 de ore.
Puneți în congelator și depozitați congelat până când este gata de utilizare.