Cum se face gem de congelator cu căpșuni

Cum se face gem de congelator cu căpșuni
Cum se face gem de congelator de căpșuni ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 5 și costă $1.43 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 670 calorii. Această rețetă de la Toțiretetele au 1156 de fani. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de pectină, căpșuni, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 25%. Rețete similare includ Cum Să: Faceți Gem De Congelator Cu Căpșuni, Lovin ' De Vară: Gem Rapid De Sangria De Căpșuni, și Crumble-Topped Unt De Arahide Căpșuni Gem Baruri.

Instrucțiuni

1
Se amestecă căpșunile zdrobite cu zahărul și se lasă să stea 10 minute. Între timp, amestecați pectina în apă într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se fierbe timp de 1 minut. Amestecați apa clocotită în căpșuni. Se lasă să stea 3 minute înainte de a se turna în borcane sau alte recipiente de depozitare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
PectinăPectină
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Așezați blaturile pe recipiente și lăsați timp de 24 de ore.
3
Puneți în congelator și depozitați congelat până când este gata de utilizare.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista