Cum se face dovlecelul de ghindă copt
Cum se face dovlecelul de ghindă la cuptor necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 82 de cenți pe porție. O porție conține 179 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. 57 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, zahăr brun, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Suc De Ghindă De Două Ori Coapte, Suc De Ghindă La Cuptor, și Suc De Ghindă La Cuptor Cu Spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Scor de suc de fructe de a face 1/4-inch adânc slashes în carnea de suc de fructe.
Așezați în vasul de copt.
Se unge cu suc de portocale și se presară cu sare.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, aproximativ 30 min.
Între timp, fierbeți untul, siropul de arțar, zahărul brun, ardeiul negru și ardeiul cayenne într-o tigaie mică la foc mediu până se omogenizează și zahărul s-a dizolvat, aproximativ 3 minute, amestecând ocazional.
Scoateți dovlecelul din cuptor.
Se toarnă orice lichid care s-ar fi putut colecta în dovlecei.
Periați glazura peste fiecare jumătate de dovlecei. Reveniți la cuptor până se înmoaie, încă aproximativ 20 de minute. Lingurați orice glazură care s-a adunat în partea de jos a dovlecelului peste marginile dovlecelului. Se condimentează cu sare suplimentară, dacă se dorește.