Cum se face dovlecelul de ghindă copt

Cum se face dovlecelul de ghindă copt
Cum se face dovlecelul de ghindă la cuptor necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 82 de cenți pe porție. O porție conține 179 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. 57 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, zahăr brun, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Suc De Ghindă De Două Ori Coapte, Suc De Ghindă La Cuptor, și Suc De Ghindă La Cuptor Cu Spanac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Scor de suc de fructe de a face 1/4-inch adânc slashes în carnea de suc de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3
Așezați în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Se unge cu suc de portocale și se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
(tub Mare)(tub Mare)
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, aproximativ 30 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Între timp, fierbeți untul, siropul de arțar, zahărul brun, ardeiul negru și ardeiul cayenne într-o tigaie mică la foc mediu până se omogenizează și zahărul s-a dizolvat, aproximativ 3 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Scoateți dovlecelul din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Se toarnă orice lichid care s-ar fi putut colecta în dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
9
Periați glazura peste fiecare jumătate de dovlecei. Reveniți la cuptor până se înmoaie, încă aproximativ 20 de minute. Lingurați orice glazură care s-a adunat în partea de jos a dovlecelului peste marginile dovlecelului. Se condimentează cu sare suplimentară, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista