Cum se fac prăjituri de Crab

Cum să faci prăjituri de Crab necesită în jur 1 oră și 23 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 262 calorii, 24g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână pesmet, sare, sos worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 53%. Rețete similare includ Old Ebbitt Grill Crab Cakes – aceste prăjituri crab sunt bine cunoscute pentru a nu avea nici o umplutură, și o mulțime de aroma, Prăjituri de Crab ca Joe ' s Crab Shack, și Prăjituri De Crab.
Instrucțiuni
Amestecați biscuiti de sare, maioneză, muștar Dijon, condimente de fructe de mare, sos Worcestershire, ou, sare și piper cayenne într-un bol mare.
Se amestecă carnea de crab până când amestecul este combinat, dar încă gros. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră.
Presărați pesmetul pe o farfurie.
Formați amestecul de crab răcit în 4 mici prăjituri groase; înveliți complet cu pesmet.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; gătiți prăjiturile de crab până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.