Cum se fac piersici BBQ

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cum să faceți piersici la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 59 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 625 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Piersici și smântână pe care le puteți face la cuptorul cu microunde, 10 lucruri de făcut cu piersici de vară înainte de a fi prea târziu, și Jiffy Peach Cobbler – un cizmar pe care îl puteți face oricând, fie cu piersici proaspete, fie cumpărate din magazin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Feliați partea de carne a jumătăților de piersici în diagonală de aproximativ 1/4 inch adâncime, de două ori în fiecare direcție.
Stropiți partea de carne a fiecărei jumătăți de piersici cu sos de grătar; sos de perie pentru o haină uniformă.
Așezați piersicile, cu carnea în sus, pe grătar. Gatiti pana cand sosul de gratar face bule usor si piersicile sunt putin mai moi decat atunci cand le puneti pe gratar, 7-10 minute.