Cum se fac murături de pâine și unt
Modul de preparare a murăturilor de pâine și unt necesită aproximativ 4 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegană servește 16 și costă $1.65 pe portie. O porție conține 337 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, castraveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Murături de pâine și unt, Murături De Pâine Și Unt, și Murături De Pâine Și Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună castraveți, ceapă, ardei grași verzi, usturoi și sare. Se lasă să stea aproximativ 3 ore.
Într-o cratiță mare, amestecați oțetul de cidru, zahărul alb, semințele de muștar, Semințele de țelină, cuișoarele întregi și turmericul. Aduceți la fierbere.
Scurgeți lichidul din amestecul de castraveți. Se amestecă amestecul în amestecul de oțet fierbinte.
Se ia de pe foc cu puțin timp înainte ca amestecurile combinate să revină la fierbere.
Transferați în recipiente sterile. Sigilați și răciți la frigider până la servire.