Cum se fac murături de pâine și unt

Cum se fac murături de pâine și unt
Modul de preparare a murăturilor de pâine și unt necesită aproximativ 4 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegană servește 16 și costă $1.65 pe portie. O porție conține 337 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, castraveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Murături de pâine și unt, Murături De Pâine Și Unt, și Murături De Pâine Și Unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună castraveți, ceapă, ardei grași verzi, usturoi și sare. Se lasă să stea aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CastraveteCastravete
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o cratiță mare, amestecați oțetul de cidru, zahărul alb, semințele de muștar, Semințele de țelină, cuișoarele întregi și turmericul. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Cuișoare întregiCuișoare întregi
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Zahăr GranulatZahăr Granulat
TurmericTurmeric
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scurgeți lichidul din amestecul de castraveți. Se amestecă amestecul în amestecul de oțet fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
OțetOțet
4
Se ia de pe foc cu puțin timp înainte ca amestecurile combinate să revină la fierbere.
5
Transferați în recipiente sterile. Sigilați și răciți la frigider până la servire.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate6
Revista