Cum sa faci Scones dovleac este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 95 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, bicarbonat de sodiu, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 25%. Încercați Cum se fac biscuiți într-un cuptor cu prăjitor de pâine și A Pentru fructe de pădure și biscuiți cu cremă, Pumpkin Spice Scones sfaturi + trucuri pentru Scones umede, și Kahl Iced Dovleac Latte + Nectar De Dovleac De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți împreună 1 3/4 cană făină, 1/4 cană zahăr, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare într-un bol mare până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Amestecați untul în amestecul de făină folosind un tăietor de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
4
Faceți o fântână în centrul amestecului de făină-unt. Se amestecă piureul de dovleac, laptele de unt și nucile de pin până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Dovleac
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
5
Presărați o suprafață de lucru cu 2 linguri de făină. Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru înmuiată. Formați-vă într-un dreptunghi de aproximativ 1 inch grosime. Îndoiți dreptunghiul în treimi, presărați cu mai multă făină după cum este necesar și aplatizați la aproximativ 1 inch grosime. Repetați de încă 2 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6
Tăiați dreptunghiul final în 6 pătrate de dimensiuni egale.
7
Tăiați fiecare pătrat în triunghiuri și transferați biscuiții pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Bateți oul și laptele împreună într-un castron mic. Periați ușor partea superioară a fiecărei scone cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Presărați 1 linguriță de zahăr peste biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Transferați pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.