Cum sa faci BBQ coapte copil înapoi coaste

Cum sa faci BBQ coapte copil înapoi coaste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. Pentru $11.73 pe portie, această rețetă acoperă 70% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 3531 calorii, 268g de proteine, și 165g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de zahăr brun, coaste de porc pentru copii, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 77%. Rețete similare includ Cum sa faci BBQ coapte copil înapoi coaste, Dan ' s Baby Back Ribs – puteți face coaste gustoase, și Coaste de spate pentru copii coapte și fript.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C).
Amestecați pudra ancho chile, zahărul alb, zahărul brun, sarea, piperul negru, chimenul, muștarul uscat, ardeiul cayenne și ardeiul chipotle într-un bol mic până când sunt combinate.
Așezați coaste cu carnea în jos pe folie de aluminiu. Înțepați spatele raftului de coaste de mai multe ori cu un cuțit.
Aplicați cu generozitate acoperirea cu frecare uscată pe toate părțile suportului pentru coaste.
Cu rib rack carne-partea în jos, ori folie în jurul ei pentru a crea un sigiliu strans.
Transferați în tava de foi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se înmoaie și se fierbe, aproximativ 2 ore.
Scoateți și răciți 15 minute.
Creșteți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Deschideți folia, scurgeți și aruncați orice sucuri și grăsimi acumulate.
Perie sos barbeque pe toate laturile rack.
Așezați carnea cu partea în sus și reveniți la cuptor, lăsând folia deschisă.
Coaceți timp de 10 minute, scoateți din cuptor și periați un alt strat de sos de grătar numai pe partea de carne. Repetați coacerea și periajul cu sos de încă 4 ori, pentru un total de 50 de minute de coacere.
Tăiați raftul în segmente individuale de coaste și serviți cu mai mult sos de grătar.