Cuiburile lui Robin
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Cuiburile lui Robin ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 36 de porții cu 113 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Mergeți la magazin și ridicați extractul de migdale, zahărul cofetarilor, nucile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cuiburile de ouă ale lui Robin, Cuiburi de ouă de ciocolată Robin (cu versiune fără Gluten), și Supă De Robin De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul brun până la lumină și pufos. Bateți gălbenușurile de ou, apoi amestecați vanilia. Se amestecă făina și se amestecă bine.
Într-un vas superficial, cum ar fi o tigaie de plăcintă, bateți albușurile de ou până se spumează.
Întindeți nucile pe o farfurie sau hârtie cerată.
Se rulează 1 linguriță de aluat într-o bilă; se rulează în albușuri de ou, apoi în nuci.
Așezați la 2 centimetri distanță pe o foaie de cookie. Faceți o depresiune în fiecare minge cu degetul mare.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 12 minute.
Între timp, cremă restul de 2 linguri de unt cu sirop de porumb, colorant alimentar albastru și verde și extract de migdale. Amestecați treptat zahărul cofetarilor.
Rotiți 1/2 linguriță de amestec de fondant în bile în formă de ou.
Așezați ouăle fondante în goluri de prăjituri coapte.