Cuiburi De Macaroane De Ciocolată
Ciocolata Macaroon cuiburi este un fără gluten desert. Această rețetă servește 55. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 59 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați baker ' s angel flake coconut, lapte condensat, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Coconut Macaroon Nutella Cuiburi, Cuiburi De Macaroon Cu Lămâie De Nucă De Cocos, și Cuiburi De Paște Macaroon Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Combinați amestecul de budincă uscată, nuca de cocos, laptele și vanilia. Aruncați prin grămezi de lingurițe, la o distanță de 1 inch, în 30 de movile pe foi de copt acoperite cu pergament.
Coaceți 12 până la 15 min. sau până la firmă. Transferați imediat macaroanele de pe foile de copt pe grătarele de sârmă; apăsați 3 boabe de jeleu în partea de sus a fiecăruia. Se răcește complet.
Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe pachet. Înmuiați fundul de macaroane în ciocolată; așezați pe hârtie cerată.
Lăsați să stea până când ciocolata este fermă.