Cuib de pasăre mic dejun cupe
Cuib de pasăre mic dejun Cupe este un fără gluten și prietenos cu FODMAP mâncare de dimineață. Această rețetă face 24 de porții cu 109 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză cheddar, cartofi maro hash, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 493 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cuib de pasăre mic dejun cupe, Cupe de prăjituri cu ciocolată "cuib de pasăre" , și Cuibul de pasăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți 24 de căni de briose.
Amestecați cartofii maro hash, sarea, piperul negru, uleiul de măsline și 2/3 cană de brânză Cheddar mărunțită într-un castron. Împărțiți amestecul între cupele de briose pregătite și folosiți degetele pentru a modela amestecul de cartofi în cuiburi cu goluri în mijloc.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când maronii de hash se rumenesc pe margini și brânza s-a topit, 15 până la 18 minute.
Îndepărtați cuiburile maro hash.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Bateti ouale si apa intr-un bol pana se combina bine; condimentează cu sare și piper negru.
Se toarnă o cantitate egală de amestec de ouă în fiecare cuib; se presară cu slănină se sfărâmă și 1 linguriță de brânză Cheddar.
Coaceți în cuptor până când ouăle sunt setate, 13 până la 16 minute.
Lăsați să se răcească în Tigăi și îndepărtați glisând un cuțit între crusta de cartofi și cupa de briose.